.....

  1. DOWNLOAD RANCANGAN PENGAJARAN TAHUNAN & MODUL PJ, PK , MATEMATIK KSSR TAHUN 4 2015 MELALUI SCRIBD
  2. RANCANGAN PENGAJARAN TAHUNAN PJ & PK & MATEMATIK DAN MODUL DI SLIDE SHARE TAHUN 2015
  3. RPT KSSR PJ Tahun 4 2014
  4. RPT KSSR PJ/PK tahun 1, 2 , 3, 4 |2014| - ON SCRIBD
  5. RPT PENDIDIKAN JASMANI (kssr)TAHUN 3 2014
  6. RPT PENDIDIKAN KESIHATAN (kssr)TAHUN 3 2014
  7. RPT KSSR MATEMATIK TAHUN 2 2014
  8. RPT PENDIDIKAN KESIHATAN (kssr)TAHUN 1 2014
  9. RPT PENDIDIKAN JASMANI (kssr)TAHUN 1 2014
  10. RPT PENDIDIKAN KESIHATAN (kssr)TAHUN 2 2014
  11. RPT PENDIDIKAN JASMANI (kssr)TAHUN 2 2014
  12. LANGIT TAK SELALU CERAH
  13. PERMOHONAN KEMASUKAN KE INSTITUT PENDIDIKAN GURU (IPG) 2013
  14. VIDEO METEORIT TERHEMPAS DI RUSSIA
  15. Siapakah CHEGU FATIN ni ?
  16. KEBAKARAN DI TAMAN PERUMAHAN AWAM TANAH MERAH,JITRA
  17. Maharaja Lawak Mega 2012
  18. GAMBAR & VIDEO | PALESTIN DISERANG ISRAEL
  19. KONFLIK PALESTINE DAN ISRAEL
  20. Gambar & Video Taufan Sandy : New York Hampir Tenggelam (peringgatan Allah)
  21. HARI ANUGERAH CEMERLANG SKBBSB 2012 - Permata Gemilang
  22. APABILA FAHAMAN SYIAH MENGUASAI DIRI !!!
  23. From Liyana Adnan: Saya Minta Maaf |untung laa sape jadi cikgu.. |
  24. Semangat Merdeka dari murid-muridku
  25. Seni Rambut || water balloon hair
  26. Maklum balas || Khas untuk Liyana Adnan : " Untung laa sape jadi cikgu " |
  27. Bapak Segala Meriam ONLY in Kuala Kangsar
  28. "Kerja aku gosok gigi badak "
  29. TIPS DIET IKUT DARAH
  30. Angkasawan Neil Armstrong meninggal dunia
  31. Nasyid Dangdut
  32. Aku Rindu PadaMU Ya Rasulullah
  33. VIDEO||Mr Bean (Rowan Atkinson) Opening Ceremony - London 2012
  34. Bangladesh can't help Rohingya: PM Sheikh Hasina
  35. Promo Twilight Raya 2012
  36. BONUS HARI RAYA
  37. wordless:tepi kain
  38. Happy Born Day MY Fren
  39. Salam Ya Ramadhan
  40. Kenali Hackers
  41. Mata Pelajaran PJ dipinggirkan
  42. KEDUDUKAN SEMASA EURO 2012
  43. Roti Meriam Sempena EURO 2012
  44. Jadual Perlawanan EURO 2012"
  45. Tsunami Lagi Dekat Penang !!!"
  46. Penyokong B.E.R.S.I.H kena sound wei !!!"
  47. 6 Gempa Bumi DIcatatkan Hari ini"
  48. KERJAYA GURU : Lisa Surihani akui kerjaya guru lebih mencabar"
  49. Gelaran Doktor pada DR. Rozmey di Tarik Balik"
  50. Pertembungan 2 Alam"
  51. SAFEE SALI MENUNAIKAN IMPIAN "BUDAK BADAN BESAR"
  52. MY Convocation DAY
  53. Hari Terakhirku - Original BY AlangKhoma
  54. Gambar : Kem Kepimpinan Pengawas SK Bandar Baru Sungai Buloh (Sebelum)
  55. Roadblock Malaysia Vs Roadblock Luar Negara
  56. Pekerja KFC Bergaduh Dengan Pelanggan
  57. Chipita sudah sampai Kedah
  58. WORDLESS 19:"HARI"
  59. Sayangnya binatang ini kepada tuannya...
  60. Bahagian 1 : Siapakah nak uruskan Jenazah Ibu Bapa Kita wahai anak-anak ?
  61. Video : Kesian tapi lucu ! Marah sampai tercabut gigi
  62. Jutawan Bola Sepak Pertama Malaysia - Safee Sali
  63. Dulu Kelantan Sekarang Selangor
  64. Jadual Ceramah Ustaz Azhar Idrus untuk bulan 2
  65. Video ceramah di Masjid Shah Alam
  66. Renungan Bersama : Soal jwb Ustaz Azhar Idrus malam ni: 26 soalan kesemuanya.29.01.2012
  67. Renungan Bersama : Realiti Seorang Guru Di mata Masyarakat sekarang
  68. Ustaz Azhar Idrus datang Shah Alam
  69. Gaji Kakitangan Awam Februari 2012 Ikut Gaji Sistem Saraan Malaysia (SSM)
  70. Kenapa kita tak pandang meninggalkan SOLAT sebagai satu jenayah ???
  71. Perkhidmatan pemasangan UNIFI
  72. Benda pelik ???
  73. Anwar Vs Najib berdebat
  74. Simbah kakak dengan air panas
  75. Bayi mati tercampak
  76. Malaysia Layak ke final
  77. Adakah pengadil perlu dipersalahkan ???
  78. Lelaki peluk manyat teman wanita
  79. TIPS : MENGENAI ASPEK PENGADILAN DARI BEKAS PENGADIL FIFA KITA..-SUBKHIDDIN MOHD SALLEH-
  80. Makan FB,tido FB
  81. Rintihan Sayu Fifi
  82. Kepala berkecai kena mercun
  83. Polis Siasat Pelajar IPT jual Baucar
  84. Aku Perlukan Boyfriend
  85. Gempa kuat landa selatan Pulau Fiji
  86. 15 nelayan Filipina maut ditembak
  87. Baucer Buku RM200 1Malaysia. Wajarkah Dijual Semula Sesuka Hati?
  88. Keadaan rumah pemilik FERRARI
  89. Eskelator penduduk setinggan !!!
  90. Video:Maradona vs pele
  91. Video:Lelaki Kena Belasah Sebab Tak Mahu Berasmara
  92. Baucer Buku Di Jual di MUDAH.my
  93. Adik pemain badmiton negara ditikam
  94. Tonton Tv Online
  95. Penempatan PTD Dalam Sistem Pengurusan di Kementerian Pelajaran? Apa Pendapat Guru-guru?
  96. Gelombang Ombak Rindu
  97. Pasukan Senior Swit.- Nurul A’in Wahida Abu Bakar | EX-IPG KKB
  98. wordless # 18 - Alhamdulillah
  99. Atlet pecut Perancis yang bakal menggegar dunia Olahraga - CHRISTOPHE LEMAITRE
  100. |video| wanita kena tikam 70 kali tak mati x18sg
  101. Video kematian Izwan Pilus di hospital
  102. Izwan Pilus Meninggal Dunia Akibat Jangkitan Kuman Dalam Paru Paru
  103. Hari Pertama Aku Di SK BANDAR BARU SUNGAI BULOH
  104. KISAH MALAM PERTAMA !
  105. Gambar Isteri Di Ranjang Bersama Lelaki Lain Punca Penceraian Hattan?
  106. Lagi Kes Dekat China, Perempuan kena Tikam Depan Orang Ramai
  107. Persediaan perkara-perkara penting sebelum posting/lapor diri
  108. Info Kesihatan : Hilangkan Tekanan Dengan Sperma untuk Wanita?
  109. Apabila Kanggaroo Masuk Pekan |Video|
  110. Baru 4 Tahun Dah Berasmara di Tempat Terbuka ... Dunia ! Dunia
  111. Gambar Ustaz Azhar Disamakan Dengan Yahudi!
  112. Video:Perempuan kena belasah dalam bilik
  113. "KEMALUAN" lelaki putus

Wednesday, June 15, 2011

Home » » JOM JOIN JENTERA TEPI JALAN ANJUR PROJEK KONSERT to FYNN JAMAL Home » » JOM JOIN JENTERA TEPI JALAN ANJUR PROJEK KONSERT to FYNN JAMAL

8
Komen
JOM JOIN JENTERA TEPI JALAN ANJUR PROJEK KONSERT to FYNN JAMAL




Asslamualaikum semua... katanya Fynn Jamal / PAGE Fynn Jamal nak buat anjur konsert di terengganu dan kelantan. Tapi... ha...ada tapinya... Katanya bukan dia yang anjurkan tapi dia bagi peluang dekat sesiapa yang bersungguh-sungguh untuk membuat konsert tu atau pon kata mudahnya JOIN mereka dalam Famili Team Tepi Jalan untuk buat Projek Konserto so tertubuh la satu page ini JENTERA TEPI JALAN dan group ini ditubuhkan semata-mata untuk bebincang tentang-tentang projek KONSERTO yang bakal dianjurkan oleh FYNN Jamal. 

1. Projek KONSERTO ?

Ini adalah satu konsert yang akan dilakukan oleh Fynn Jamal jika semua yang dirancangkan berjalan lancar. Konsert ini akan ada tour seluruh Malaysia. Target konserto ini adalah universiti @ kolej. 

Showcase ini akan menampilkan Fynn Jamal, dan performer jemputan (mengikut lokasi). Ini bermakna, di setiap lokasi, setiap kali untuk persembahan terbuka akan dimulakan oleh artis jemputan yang menjadi  PILIHAN JENTERA TEPIJALAN. Tujuan Fynn Jamal, buat begitu kerana ingin membalas jasa kerana beliau dulu juga datangnya dari bawah. So, dengan cara ini beliau nak bantu artis-artis baru naik. 

If sesiapa yang nak join anjur konsert ini, perlu sediakan 350 sit VVIP secara free, dan duduk depan sekali. tak kisahlah kalau mereka pergi ke semua venue, MEREKA TETAP FREE. Hihihihi.... selain itu, di setiap lokasi juga akan ada penjualan merchandise seperti t-shirt, cd dan ranap. Kalau ada siapa2 yang hendak buka booth di lokasi tempat yang kita anjur (jual cup cake ke, jual bundle ke, jual zine ke, apa2 sahajalah) terpulanglah pada si penganjur untuk ambil caj meja. Pandai menyelam pandai la tangkap ikan hihihi...(side icome) pandai-pandailah.

2. Syarat-syarat untuk Join anjur Konserto Ini. 


a) Perlu tubuhkan satu kumpulan kecil untuk jadi crew.
Tak kesahlah berapa ramai pun. Tapi janji buat kerja dengan iklas bukan semata-mata nak dapat tiket free. 


Yang perlu ada  
i) Ketua lokasi bagi bahagian-bahagian seperti
  • menjaga sayap kanan & kiri
  • mengetahui semua angle di lokasi pilihan mereka
  • mendapatkan 3 performer jemputan
  • mencadangkan hotel berdekatan
  • memecahkan rahsia tempat makan wajib

TUGAS-TUGAS

A. Sayap Kanan
  • mereka akan fokus pada pencarian venue

B. Sayap Kiri
  •  mereka akan pantau setiap penjualan / pembahagian tiket 

PERINGATAN !!! 
Tidak ada masalah kalau awak untuk buat kerja seorang diri, Tapi takut pulak orang panggil awak gila kuasa. Tak kesahlah janji benda ini jalan kira O.K la.Sebaiknya cari la member-member untuk bantu untuk buat kerja.
  
Fynn Jamal sudi datang kerumah si penganjur kalau ada yang mahu beliau lepak makan nasi di rumah ke, tumpang sembahyang rumah ke. Wah memang best kalau Fynn Jamal nak datang rumah satu penghargaan apa saya pun nak gtu. 

3.  Cadangan venue adalah di tangan Fynn Jamal

Lokasi untuk mengajur Konserto ini boleh dianjurkan di Kolej, Universiti or padang sekolah. Tapi better buat dalam dewan tertutup dan untuk PA system, lighting, penjagaan pentas Tak payah risau Crew Fynn Jamal akan turun sendiri san mereka ini adalh orang-orang yang pro dalam bidang masing-masing. Semua adalah di sponsor. Selain itu juga, sesiapa yang join ngajur Koserto ini perlu ada ID sendiri maksud dia mcm "team IPG" , " Team Chegu"...lebih kurang la sebab team ni la akan bergabung dengan crew-crew Jentera Tepi Jalan.

4. Deal Dengan Venue Owner. 

Boleh deal dengan sesiapa sahaja tetapi yang mudah sekali dengan persatuan/kelab. Dan memohon untuk mengajurkan program bersama Fynn Jamal apa-apa je la dan peringatan sekali lagi jangan menipu dalam kertas kerja. 

5. Tarikh KOnserto.

Dalam perbincangan pihak atas.


6. TIKET 

Tiket dalam perbincangan Fynn Jamal. Sponsor akan masuk namun untuk backup incase apa2 yang berlaku mungkin tiada masalah disitu. Setiap konsert yang dijalankan busuk-busuk mau ada dalam RM10k jugak. So kalu RM10k dibahagikan RM20 perlu ada 500 orang / kalau RM30 pula dalam 350 crowd  itu pandangan kasar beliau.


Untuk memeriahkan lagi konserto ni Si pengajur boleh cadangkan perfomer pilihan, kerana perfomer filihan mungkin akan membawa crowd mereka masing-masing so situ boleh la ramaikan lagi crowd.

Baik hati tak baik hatinya Fynn Jamal pesan kalau balance duit untuk anjur tu tak cukup dia nak tolong sikit-sikit amacam best kan...tak mau try ka ???



dan KALAU masih tidak cukup, tak apa. kita teruskan juga. sebab pandailah saya cari balance yang tidak cukup itu dari mana2. jangan risau, saya takkan merompak bank. cuma orang tidak dikenali sahaja saya ragut. hahaha. tak rugi haih kalau try benda ni. 

8 comments:

LittLeMyRsHMaLLoW said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heart fynn jamal ~
=) LuV ! lUv ! Luv !

chegu abbas said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeah....mau join x.....ajak meber..buat...ada ramai lagi artis yang turut serta,...

Xochalatte said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dekat sabah pun fynn wat konset kh?

chegu abbas said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buat ma....

Xochalatte said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sepa jentera tepijalan sabah?

CheguSTALL said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mesti best ni....

chegu abbas said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Xochalatte

kejap sila ke link ini
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_229867267024891&view=doc&id=230014100343541

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berusahalah! jentera kelantan/terengganu...sy jentera n9..=) ank jati kelantan p keje kat n9..;) so jdk jentera tuk n9 laa...hehe

-aszyan-

Arkib Chegu