.....

  1. DOWNLOAD RANCANGAN PENGAJARAN TAHUNAN & MODUL PJ, PK , MATEMATIK KSSR TAHUN 4 2015 MELALUI SCRIBD
  2. RANCANGAN PENGAJARAN TAHUNAN PJ & PK & MATEMATIK DAN MODUL DI SLIDE SHARE TAHUN 2015
  3. RPT KSSR PJ Tahun 4 2014
  4. RPT KSSR PJ/PK tahun 1, 2 , 3, 4 |2014| - ON SCRIBD
  5. RPT PENDIDIKAN JASMANI (kssr)TAHUN 3 2014
  6. RPT PENDIDIKAN KESIHATAN (kssr)TAHUN 3 2014
  7. RPT KSSR MATEMATIK TAHUN 2 2014
  8. RPT PENDIDIKAN KESIHATAN (kssr)TAHUN 1 2014
  9. RPT PENDIDIKAN JASMANI (kssr)TAHUN 1 2014
  10. RPT PENDIDIKAN KESIHATAN (kssr)TAHUN 2 2014
  11. RPT PENDIDIKAN JASMANI (kssr)TAHUN 2 2014
  12. LANGIT TAK SELALU CERAH
  13. PERMOHONAN KEMASUKAN KE INSTITUT PENDIDIKAN GURU (IPG) 2013
  14. VIDEO METEORIT TERHEMPAS DI RUSSIA
  15. Siapakah CHEGU FATIN ni ?
  16. KEBAKARAN DI TAMAN PERUMAHAN AWAM TANAH MERAH,JITRA
  17. Maharaja Lawak Mega 2012
  18. GAMBAR & VIDEO | PALESTIN DISERANG ISRAEL
  19. KONFLIK PALESTINE DAN ISRAEL
  20. Gambar & Video Taufan Sandy : New York Hampir Tenggelam (peringgatan Allah)
  21. HARI ANUGERAH CEMERLANG SKBBSB 2012 - Permata Gemilang
  22. APABILA FAHAMAN SYIAH MENGUASAI DIRI !!!
  23. From Liyana Adnan: Saya Minta Maaf |untung laa sape jadi cikgu.. |
  24. Semangat Merdeka dari murid-muridku
  25. Seni Rambut || water balloon hair
  26. Maklum balas || Khas untuk Liyana Adnan : " Untung laa sape jadi cikgu " |
  27. Bapak Segala Meriam ONLY in Kuala Kangsar
  28. "Kerja aku gosok gigi badak "
  29. TIPS DIET IKUT DARAH
  30. Angkasawan Neil Armstrong meninggal dunia
  31. Nasyid Dangdut
  32. Aku Rindu PadaMU Ya Rasulullah
  33. VIDEO||Mr Bean (Rowan Atkinson) Opening Ceremony - London 2012
  34. Bangladesh can't help Rohingya: PM Sheikh Hasina
  35. Promo Twilight Raya 2012
  36. BONUS HARI RAYA
  37. wordless:tepi kain
  38. Happy Born Day MY Fren
  39. Salam Ya Ramadhan
  40. Kenali Hackers
  41. Mata Pelajaran PJ dipinggirkan
  42. KEDUDUKAN SEMASA EURO 2012
  43. Roti Meriam Sempena EURO 2012
  44. Jadual Perlawanan EURO 2012"
  45. Tsunami Lagi Dekat Penang !!!"
  46. Penyokong B.E.R.S.I.H kena sound wei !!!"
  47. 6 Gempa Bumi DIcatatkan Hari ini"
  48. KERJAYA GURU : Lisa Surihani akui kerjaya guru lebih mencabar"
  49. Gelaran Doktor pada DR. Rozmey di Tarik Balik"
  50. Pertembungan 2 Alam"
  51. SAFEE SALI MENUNAIKAN IMPIAN "BUDAK BADAN BESAR"
  52. MY Convocation DAY
  53. Hari Terakhirku - Original BY AlangKhoma
  54. Gambar : Kem Kepimpinan Pengawas SK Bandar Baru Sungai Buloh (Sebelum)
  55. Roadblock Malaysia Vs Roadblock Luar Negara
  56. Pekerja KFC Bergaduh Dengan Pelanggan
  57. Chipita sudah sampai Kedah
  58. WORDLESS 19:"HARI"
  59. Sayangnya binatang ini kepada tuannya...
  60. Bahagian 1 : Siapakah nak uruskan Jenazah Ibu Bapa Kita wahai anak-anak ?
  61. Video : Kesian tapi lucu ! Marah sampai tercabut gigi
  62. Jutawan Bola Sepak Pertama Malaysia - Safee Sali
  63. Dulu Kelantan Sekarang Selangor
  64. Jadual Ceramah Ustaz Azhar Idrus untuk bulan 2
  65. Video ceramah di Masjid Shah Alam
  66. Renungan Bersama : Soal jwb Ustaz Azhar Idrus malam ni: 26 soalan kesemuanya.29.01.2012
  67. Renungan Bersama : Realiti Seorang Guru Di mata Masyarakat sekarang
  68. Ustaz Azhar Idrus datang Shah Alam
  69. Gaji Kakitangan Awam Februari 2012 Ikut Gaji Sistem Saraan Malaysia (SSM)
  70. Kenapa kita tak pandang meninggalkan SOLAT sebagai satu jenayah ???
  71. Perkhidmatan pemasangan UNIFI
  72. Benda pelik ???
  73. Anwar Vs Najib berdebat
  74. Simbah kakak dengan air panas
  75. Bayi mati tercampak
  76. Malaysia Layak ke final
  77. Adakah pengadil perlu dipersalahkan ???
  78. Lelaki peluk manyat teman wanita
  79. TIPS : MENGENAI ASPEK PENGADILAN DARI BEKAS PENGADIL FIFA KITA..-SUBKHIDDIN MOHD SALLEH-
  80. Makan FB,tido FB
  81. Rintihan Sayu Fifi
  82. Kepala berkecai kena mercun
  83. Polis Siasat Pelajar IPT jual Baucar
  84. Aku Perlukan Boyfriend
  85. Gempa kuat landa selatan Pulau Fiji
  86. 15 nelayan Filipina maut ditembak
  87. Baucer Buku RM200 1Malaysia. Wajarkah Dijual Semula Sesuka Hati?
  88. Keadaan rumah pemilik FERRARI
  89. Eskelator penduduk setinggan !!!
  90. Video:Maradona vs pele
  91. Video:Lelaki Kena Belasah Sebab Tak Mahu Berasmara
  92. Baucer Buku Di Jual di MUDAH.my
  93. Adik pemain badmiton negara ditikam
  94. Tonton Tv Online
  95. Penempatan PTD Dalam Sistem Pengurusan di Kementerian Pelajaran? Apa Pendapat Guru-guru?
  96. Gelombang Ombak Rindu
  97. Pasukan Senior Swit.- Nurul A’in Wahida Abu Bakar | EX-IPG KKB
  98. wordless # 18 - Alhamdulillah
  99. Atlet pecut Perancis yang bakal menggegar dunia Olahraga - CHRISTOPHE LEMAITRE
  100. |video| wanita kena tikam 70 kali tak mati x18sg
  101. Video kematian Izwan Pilus di hospital
  102. Izwan Pilus Meninggal Dunia Akibat Jangkitan Kuman Dalam Paru Paru
  103. Hari Pertama Aku Di SK BANDAR BARU SUNGAI BULOH
  104. KISAH MALAM PERTAMA !
  105. Gambar Isteri Di Ranjang Bersama Lelaki Lain Punca Penceraian Hattan?
  106. Lagi Kes Dekat China, Perempuan kena Tikam Depan Orang Ramai
  107. Persediaan perkara-perkara penting sebelum posting/lapor diri
  108. Info Kesihatan : Hilangkan Tekanan Dengan Sperma untuk Wanita?
  109. Apabila Kanggaroo Masuk Pekan |Video|
  110. Baru 4 Tahun Dah Berasmara di Tempat Terbuka ... Dunia ! Dunia
  111. Gambar Ustaz Azhar Disamakan Dengan Yahudi!
  112. Video:Perempuan kena belasah dalam bilik
  113. "KEMALUAN" lelaki putus

Saturday, May 28, 2011

4
Komen
Angle contest !!!!

Assalamualaiakum semua.., yeah,.,,,hari start dah cuti sekolah boleh nak jadi blogger tegar balik hihihih...
Untuk entry hari ni cikgu nak mintak tolong sikit boleh tak dari korang semua tu pon kalau x keberatan la... senang je. Mesti korang tertanya-tanya apa yang senang tu apa yang benda yang nk tolong itu. Ok sebelum korang tolong chegu, baik chegu terang dulu untuk kamu benda pa sebenarnya.
Sebelum ni, cikgu ada join satu contes tau NIKON anjur, dia punya contest 
ni ha D5100 Extra Ordinary Angles Contest!


Jadi chegu ada la jugak join contest ni hihihi....saje2 try...
so harap rakan blogger cikgu leh tolog tekan "like" je 
CLICK dekat sini na boleh kan...
http://d5100.nikon-asia.com/submissions/47031
Dah masuk link ni tekan "like" ye
Angle contest !!!! -

Saturday, May 21, 2011

4
Komen
Harapkan Spot, spot makan diri




Assalamualaikum semua !!! Nak buat pa ek untuk entry hari hihi...haaa...ok.Time peksa ja cari spot ! Time peksa je cari spot... Apa semua ni hihihi.
Terpanggil untuk saya menulis post kali ini setelah melihat member-meber yang meminta-minta soalan-soalan spot untuk menempuhi peperiksaan akhir semester mereka. Apa itu spot ? Ramalan ke? sportlight? gurau je.

Baik, apa yang dimaksudkan dengan soalan spot? Soalan spot adalah soalan-soalan yang mengalami pendedahan secara khusus namun bukan tepat yang dibuat oleh para tenaga pengajar kepada pelajar terutamanya tenaga pengajar yang terlibat dengan proses penggubalan soalan. Soalan spot selalunya merujuk kepada apa yang akan keluar dalam kertas peperiksaan.Soalan spot akan membuatkan pelajar menelaah topik-topik tertentu sahaja tanpa memberikan semangat untuk para pelajar menelaah topik-topik lain yang berilmu namun tidak terkandung dalam senarai spot.

Apa yang cikgu nk cite dekat sini bukan apa, kesian juga tengok member cikgu nak suka pun ada. Spot yang dapat tu bukannya satu sampai 4 5 spot nah mek  kau, kecik pala-pala menelaah spot tu, bekubang habis bilik hihihihi.( cakap orang je kan hihih) . Huih bukan main baca punya baca , hafal sampai tak ingat lebam biji mata duk jaga malam-malam. tup...tup sampai tido dengan spot hihihi.

Yang best lagi, ada lagi ...chhee... sok nak peksa ni malam sebelum nya penuh dalam weh...penuh pa nak tau penuh dengan retaih-retaih... tau untuk apa tu toyol la apa lagi. *ingat dah baca spot sampai lembam mata-mata relex la nah mek kau bawa toyol juga.

OK, hari peperiksaan telah tiba, chee...semua orang semangt muka penuh degan senyuman tggu nak lepas ja apa yang ada. Rasa yakin punya pasal ada spot katakan. Pa lagi masuk-masuk ja dewan pepriksaaan, buka ja kertas soalan Nahahai !!! satu pon tarak ....apa la pakat-pakat garu kepala yang tak gatal la huhuhu. Last skali meniru juga.



Moralnya dalam cerita  ni study la anda sebelum ada distudykan hahahaha...

Askum..
Harapkan Spot, spot makan diri -

Thursday, May 19, 2011

2
Komen
Lagu Untuk Para Blogger

Salam pagi Jumaat dari chegu hihihi... tak tido agy ni. Terlebih dahulu Chegu nak ucapa syabas kepada semua blogger dimana  Blog-blog baru terus wujud setiap hari seumpama cendawan yang tumbuh selepas hujan..Sebenarnya,perkembangan ini sangat memberangsangkan disamping menunjukkan penerimaan blog dikalangan masyarakat semakin baik.

Bukan apa dah lama tak Blogwalking so tengah-tengah duk BW tadi terjumpa satu blog tu best jugak blog ni nama blog ni PKE. Baca punya baca samapi satu entry tu lagi untuk blogger best gak layan lagu tu. Mungkin para senior-senior blogger tegar mungkin dah dengar lagu ni. Kepada sesiapa yang ingin mendengar lagu ini,dipersilakan.Lagu ini merupakan lagu parodi yang ditukarkan liriknya.Lagu yang asli sebenarnya dinyanyikan oleh 50cent dengan tajuk P.I.M.P manakala liriknya pula merupakan karya asal Mat Jan.

Mat Jan - B-L-O-G by rjuna



Kita tulis sesuka hati
Kita bukan dibayar gaji
Kita tulis sekadar hobi
Kita penulis B.L.O.G.
(2x)


Minah ni, di pejabat, dia bukan buat kerja

Asyik membaca si Rimau, si Dubuk, si Naga
Mengadap monitor PC sampai berpinar mata
Dan tinggal sikit komen untuk entry mereka
Lepas empat jam, pergi kantin makan pula
Selepas makan katanya main internet juga
Aku dengar boss dia pernah nak buang dia kerja
Dia suka surf, dia suka chat, dia suka baca blog
Semenjak pagi surfing sambil dengar lagu rock
Kat rumah tak pasang internet nak jimat duit
Kat ofis dia lenjan sampai kepala boss sakit
Satu hari dia tanya dalam Jongkang Jongket

"Apa nak tulis dekat blog, cuba ajar sikit?"
Look baby tulis blog senang sekali
Kau tak puas hati, kau tulis kat B.L.O.G.


Kita tulis sesuka hati

Kita bukan dibayar gaji
Kita tulis sekadar hobi
Kita penulis B.L.O.G.
(2x)



Mendengar lagu Siti, menonton drama TV

Kalau tak puas hati, tulis B.L.O.G.
Ayat bodoh Menteri, rasa sakit hati
Kalau hendak kongsi, tulis B.L.O.G.
Rasa jatuh hati, angau macam nak mati
Tunggu apa lagi, tulis B.L.O.G.
Pi kedai makan mee, rasa macam basi
Tauke kena maki dalam B.L.O.G.
Oit ada yang komplen, bila naik harga tol
Yang minat bola komen, pasal jaringan gol
Ada bukan main, orang salah dia betul
Tapi kat luar lain, mengalahkan setan gondol
Hipokrasi cyberland macam dunia nyata y'all
Yang bertudung beromen, yang berkopiah merogol
Tak guna satu sen, yang hipokrit habis
Pi blah, pi mampos, pi jahanam, cis!



Kita tulis sesuka hati

Kita bukan dibayar gaji
Kita tulis sekadar hobi
Kita penulis B.L.O.G.
(2x)



Minah tu buka blog, tulis jiwang-jiwang

Asyik cinta, rindu, dan sayang
Belum confirm lagi mamat tu jadi laki
Dia puji-puji, sampai setengah mati
Pabila patah hati, hari-hari dia maki
Ali beruk, Ali setan, Ali iblis dan babi
Oit jantan tu lari, semua orang ketahui
Ada yang simpati, ada ketawa kikiki
Banyak benda lagi, boleh tulis kat blog ni
Bukannya semesti dedah kisah peribadi
Letak gambar diri, peluk kanan peluk kiri
Bukan main lagi, pegang tangan laga pipi
Macamlah dunia ni, kau je ada buah hati
Jikalau tak jadi, kau yang malu sendiri
Tulislah entry yang berfaedah
Ulasan, komentar, jenaka, hah!



Kita tulis sesuka hati

Kita bukan dibayar gaji
Kita tulis sekadar hobi
Kita penulis B.L.O.G.
(2x)

Yeah,

Blog ikut suka hati,

Tapi kalau blog benda yang terlalu peribadi,
Nanti kau yang malu sendiri,
Haha!



M-J. A-Y-I-E. B-L-O-G.


Amacam...hahaha layan ja komen sikit... nak download-download la lagu ni ...





Lagu Untuk Para Blogger -

10
Komen
Kenali Mereka - NAFAS BAND


Assalamualakum semua ... Bersyukur kepada tuhan dengan izin-Nya masin berNAFAS lagi kita hari. Semua orang berNAFAS menggunakan oksigen yang segar. Sambil-sambil kita berNAFAS marilah kita kenali Band yang diberi nama Nafas Band. Mesti ada dikalangan korang dah kenali Band ini, Band ini sama juga rakan-rakan band chegu yang lain. Korang nak tahu dak kenapa band ni diberi nama "NAFAS BAND". Sebelum tu saya nak memperkenalkan sedikit sebanya profil band ni.

                               " N      .       A       .        F     .        A     .       S "

Band NAFAS yang ditubuhkan pada tahun 2003 dan terdiri dari lima orang anak muda yang menjadi sahabati sejak kecil lagi. Dan berasal daripada kulim kedah. Kelima-lima orang anak muda ini bercita-cita tinggi dan berbakat dalam bidang muzik. Yang berharap akan menjadi bintang pada masa akan datang dan dikenali ramai

Terjadinya "NAFAS" yang diambil daripada gabungan huruf depan nama setiap ahli kumpulan iaitu 



N - NIK MAN (vocalist)

A - AMIRUL (1st guitarist) 


F - FAKHRUL (2nd guitarist) 


A - AZWAN (drummer)

S - SYAZWAN (bassist)
Maka terciptalah sebuah kumpulan yang diberi nama "NAFAS"

Band ini membawa Genre Muzik Modern rock, rock dan progresive rock, dan sewaktu dengannya. Cita-cita tertinggi band nafas akan tercapai apabila anda semua sentiasa menyokong band nafas.. TQ ;)

Untuk kenali mereka dengan lebih lanjut sila ke laman sesawang meke ni ye

reverbnation: Bandnafas

Moh kita dengar lagu cover dieorang
SEMOGA TERHIBUR =)







Kenali Mereka - NAFAS BAND -

Sunday, May 15, 2011

2
Komen
SELAMAT HARI GURU 2011 ! ! !




Jika hari ini seorang Perdana Menteri berkuasa

Jika hari ini seorang Raja menaiki takhta
Jika hari ini seorang Presiden sebuah negara
Jika hari ini seorang ulama yang mulia
Jika hari ini seorang peguam menang bicara
Jika hari ini seorang penulis terkemuka
Jika hari ini siapa saja menjadi dewasa;
Sejarahnya dimulakan oleh seorang guru biasa
Dengan lembut sabarnya mengajar tulis-baca.

SELAMAT HARI GURU ! ! !


Sempena hari guru pada tahun ini, marilah kita merenung dan menghayati pepatah Melayu Guru ibarat lilin, membakar diri untuk menerangi orang lain. Pengertian ini sangat mendalam. Ia bermakna, guru sedia berkorban, masa dan tenaga demi memastikan anak didiknya berjaya. Sama ada di dunia dan akhirat.

Siapa sangka hari ini aku akan bergelar guru . TERIMA KASIH GURU.


TEMA TAHUN INI:

" GURU PENJANA TRANSFOMASI PENDIDIKAN NEGARA" "





SELAMAT HARI GURU 2011 ! ! ! -

Friday, May 13, 2011

0
Komen
Hacker - Sapa punya angkara !!!


Dasar sial !!! Itu adalah perkataan yang sesuai bagi orang yang tidak bertanggung jawab yang telah men"HACK" aku punya blog. Maaflah agak kurang ajar sedikit entry chegu untuk kali ni.

Assalamualaikum semua wahai sahabat bloggerku yang budiman. Chegu nak tanya sikit apakah perasaan kamu apabila priversi kamu diganggu oleh orang yang tidak kita kenali atau apa-apa benda yang membuat kita rasa itu adalah Hak kita "IKUT SUKA AKU LA AKU NAK BUAT APA, HANG KACAU BUAT PA LANTAK AKU LA ". Hari ni saya marah sangat sebab entry saya mengenai budak sekolah menengah yang kurang upaya dari SEKOLAH MENENGAH SULTAN ABDULLAH semalam telah di'HACK" dan didelete oleh sapa pon saya x tau yang telah menimbulkan rasa marah tidak terhingga. KENAPA? SEBAB APA? ADAKAH? Ini yang buat saya rasa hairan.

Dalam kepala otak Chegu sekarang ni duk ingat "&@#$^" yang buat kerja ni mungkin:
1 : Sebab rasa malu atas kejadian yang berlaku.
2 : Dia memang salah dan tidak mahu mengakui kelemahan yang ada pada diri dia.
3 : Kurang senang dengan entry yang cikgu buat.

Chegu harap kepada hackers bodo dan bangang dekat luar sana kalau rasa dan bijak sangat ni benda ni yang sesuai untuk kau bangang.

Yang ni untuk aku 


Dan ini untuk Hacker yang sangat bangang.





Hacker - Sapa punya angkara !!! -

Thursday, May 5, 2011

0
Komen
Tamat sudah kursus Pengadilan FAM kelas 3


Asslamuaalaikum...salam hari jumaat untuk semua... 
Kursus sudah...praktikal pon sudah...cuma satu je lagi exam...
Apa yang sudanya... kursus pengadilan Fam kelas 3.
Baru-baru ni chegu bersama rakan cikgu iatu Zaitruddin  telah menganjurkan satu kurus pengadilan FAM kelas 3  berikut adalah sikit gambar-gambar diambil sepanjang kursus berlangsung.


Kusyuk betoi....


nampak ja camera no...

2 orang wak...


instuctor kami....EN Supian


Sesi Praktikal


Dengar taklimat dari Cikgu Tan


Cikgu Tan memberi keterangan mengenai Refree Singnal.

P/S : ada lagi gambar bagi peserta-peserta kurus nak gambar datang la rumah ye...


Tamat sudah kursus Pengadilan FAM kelas 3 -

Monday, May 2, 2011

3
Komen
Gambar Osama La Den terbunuh palsu (fake)

Kalau jahat jahat sampai kesudah juga. Itu adalah ayat yang terbaik untuk Amerika laknatullah yang cuba untuk menipu dan menutup kelemahan sendiri selepas hampir 15 tahun masih belum berjaya menjejaki orang yang paling dikehendaki oleh Amerika dan juga perancang utama bagi serangan 11 September iaitu Osama Bin Laden. Bagi menutup kes kematian Osama bin Laden, pihak Amerika dengan pantas mencipta tipu helah susulan dengan mengumumkan mayat Osama disemadikan di dalam laut!? Apakah sepantas itu mereka melakukan bedah siasat? 

Berikut adalah gambar-gambar yang dikatakan "Osama Laden"
Gambar ini telah disiarkan oleh Stesen TV pakistan


Gambar Osama 15 tahun dahulu.


Flip gambar ni ke kanan



Perbandingan gambar Osama yang dilaporkan oleh US. Apakah wujud persamaan ???


TERBARU! Gambar yang diperoleh daripada google.




video pembohongan America


Bagi menutup kes kematian Osama bin Laden, pihak Amerika dengan pantas mencipta tipu helah susulan dengan mengumumkan mayat Osama disemadikan di dalam laut!? Apakah sepantas itu mereka melakukan bedah siasat?

WASHINGTON: Pegawai Amerika Syarikat (AS), berkata mayat Osama bin Laden sudah disemadikan di laut selepas pemimpin Al-Qaeda itu terbunuh dalam serangan yang diketuai AS di Pakistan, awal pagi tadi.
Selepas serangan itu, pegawai berkenaan berkata, mayatnya akan diuruskan mengikut amalan dan tradisi Islam.Katanya, amalan itu memerlukan mayat umat Islam ditanam dalam tempoh 24 jam dan usaha mencari negara yang sanggup menerima mayat Osama adalah sukar.Berikutan itu, beliau berkata, AS membuat keputusan menyemadikannya di laut.
Bagaimanapun, pegawai yang tidak mahu mendedahkan namanya, berkata lokasi Osama disemadikan tidak didedahkan. – AP



Gambar Osama La Den terbunuh palsu (fake) -

3
Komen
Osama Laden Akhirnya Meninggal Dunia





Perancang utama kejadian serangan terhadap World Trade Centre (WTC) pada 11 September 2001, Osama Bin Laden telah meninggal dunia dan mayatnya didakwa berada dalam simpanan Amerika Syarikat (AS), kata sumber yang rapat dengan situasi itu pada malam Ahad.

Presiden AS, Barrack Obama dijangkakan akan membuat pengumuman mengenai perkembangan kejadian itu nanti.

Dua pegawai kanan anti keganasan mengesahkan bahawa Osama terbunuh dalam serangan darat di Pakistan pada minggu lepas, dan bukannya melalui serangan udara oleh pesawat Predator.

Kedua-dua pegawai tersebut memberitahu, operasi itu berasaskan maklumat daripada agensi risikan AS dan mereka juga memberitahu, AS mempunyai mayat Osama.



Pegawai AS percaya Osama, yang merupakan individu paling dikhendaki di dunia bersembunyi di daerah pergunungan di sepanjang sempadan Pakistan-Afghanistan.


Pegawai tersebut bercakap tanpa mendedahkan identiti mereka kerana enggan mendahului kenyataan yang akan dibuat oleh Barrack.
Osama Laden Akhirnya Meninggal Dunia -