.....

  1. DOWNLOAD RANCANGAN PENGAJARAN TAHUNAN & MODUL PJ, PK , MATEMATIK KSSR TAHUN 4 2015 MELALUI SCRIBD
  2. RANCANGAN PENGAJARAN TAHUNAN PJ & PK & MATEMATIK DAN MODUL DI SLIDE SHARE TAHUN 2015
  3. RPT KSSR PJ Tahun 4 2014
  4. RPT KSSR PJ/PK tahun 1, 2 , 3, 4 |2014| - ON SCRIBD
  5. RPT PENDIDIKAN JASMANI (kssr)TAHUN 3 2014
  6. RPT PENDIDIKAN KESIHATAN (kssr)TAHUN 3 2014
  7. RPT KSSR MATEMATIK TAHUN 2 2014
  8. RPT PENDIDIKAN KESIHATAN (kssr)TAHUN 1 2014
  9. RPT PENDIDIKAN JASMANI (kssr)TAHUN 1 2014
  10. RPT PENDIDIKAN KESIHATAN (kssr)TAHUN 2 2014
  11. RPT PENDIDIKAN JASMANI (kssr)TAHUN 2 2014
  12. LANGIT TAK SELALU CERAH
  13. PERMOHONAN KEMASUKAN KE INSTITUT PENDIDIKAN GURU (IPG) 2013
  14. VIDEO METEORIT TERHEMPAS DI RUSSIA
  15. Siapakah CHEGU FATIN ni ?
  16. KEBAKARAN DI TAMAN PERUMAHAN AWAM TANAH MERAH,JITRA
  17. Maharaja Lawak Mega 2012
  18. GAMBAR & VIDEO | PALESTIN DISERANG ISRAEL
  19. KONFLIK PALESTINE DAN ISRAEL
  20. Gambar & Video Taufan Sandy : New York Hampir Tenggelam (peringgatan Allah)
  21. HARI ANUGERAH CEMERLANG SKBBSB 2012 - Permata Gemilang
  22. APABILA FAHAMAN SYIAH MENGUASAI DIRI !!!
  23. From Liyana Adnan: Saya Minta Maaf |untung laa sape jadi cikgu.. |
  24. Semangat Merdeka dari murid-muridku
  25. Seni Rambut || water balloon hair
  26. Maklum balas || Khas untuk Liyana Adnan : " Untung laa sape jadi cikgu " |
  27. Bapak Segala Meriam ONLY in Kuala Kangsar
  28. "Kerja aku gosok gigi badak "
  29. TIPS DIET IKUT DARAH
  30. Angkasawan Neil Armstrong meninggal dunia
  31. Nasyid Dangdut
  32. Aku Rindu PadaMU Ya Rasulullah
  33. VIDEO||Mr Bean (Rowan Atkinson) Opening Ceremony - London 2012
  34. Bangladesh can't help Rohingya: PM Sheikh Hasina
  35. Promo Twilight Raya 2012
  36. BONUS HARI RAYA
  37. wordless:tepi kain
  38. Happy Born Day MY Fren
  39. Salam Ya Ramadhan
  40. Kenali Hackers
  41. Mata Pelajaran PJ dipinggirkan
  42. KEDUDUKAN SEMASA EURO 2012
  43. Roti Meriam Sempena EURO 2012
  44. Jadual Perlawanan EURO 2012"
  45. Tsunami Lagi Dekat Penang !!!"
  46. Penyokong B.E.R.S.I.H kena sound wei !!!"
  47. 6 Gempa Bumi DIcatatkan Hari ini"
  48. KERJAYA GURU : Lisa Surihani akui kerjaya guru lebih mencabar"
  49. Gelaran Doktor pada DR. Rozmey di Tarik Balik"
  50. Pertembungan 2 Alam"
  51. SAFEE SALI MENUNAIKAN IMPIAN "BUDAK BADAN BESAR"
  52. MY Convocation DAY
  53. Hari Terakhirku - Original BY AlangKhoma
  54. Gambar : Kem Kepimpinan Pengawas SK Bandar Baru Sungai Buloh (Sebelum)
  55. Roadblock Malaysia Vs Roadblock Luar Negara
  56. Pekerja KFC Bergaduh Dengan Pelanggan
  57. Chipita sudah sampai Kedah
  58. WORDLESS 19:"HARI"
  59. Sayangnya binatang ini kepada tuannya...
  60. Bahagian 1 : Siapakah nak uruskan Jenazah Ibu Bapa Kita wahai anak-anak ?
  61. Video : Kesian tapi lucu ! Marah sampai tercabut gigi
  62. Jutawan Bola Sepak Pertama Malaysia - Safee Sali
  63. Dulu Kelantan Sekarang Selangor
  64. Jadual Ceramah Ustaz Azhar Idrus untuk bulan 2
  65. Video ceramah di Masjid Shah Alam
  66. Renungan Bersama : Soal jwb Ustaz Azhar Idrus malam ni: 26 soalan kesemuanya.29.01.2012
  67. Renungan Bersama : Realiti Seorang Guru Di mata Masyarakat sekarang
  68. Ustaz Azhar Idrus datang Shah Alam
  69. Gaji Kakitangan Awam Februari 2012 Ikut Gaji Sistem Saraan Malaysia (SSM)
  70. Kenapa kita tak pandang meninggalkan SOLAT sebagai satu jenayah ???
  71. Perkhidmatan pemasangan UNIFI
  72. Benda pelik ???
  73. Anwar Vs Najib berdebat
  74. Simbah kakak dengan air panas
  75. Bayi mati tercampak
  76. Malaysia Layak ke final
  77. Adakah pengadil perlu dipersalahkan ???
  78. Lelaki peluk manyat teman wanita
  79. TIPS : MENGENAI ASPEK PENGADILAN DARI BEKAS PENGADIL FIFA KITA..-SUBKHIDDIN MOHD SALLEH-
  80. Makan FB,tido FB
  81. Rintihan Sayu Fifi
  82. Kepala berkecai kena mercun
  83. Polis Siasat Pelajar IPT jual Baucar
  84. Aku Perlukan Boyfriend
  85. Gempa kuat landa selatan Pulau Fiji
  86. 15 nelayan Filipina maut ditembak
  87. Baucer Buku RM200 1Malaysia. Wajarkah Dijual Semula Sesuka Hati?
  88. Keadaan rumah pemilik FERRARI
  89. Eskelator penduduk setinggan !!!
  90. Video:Maradona vs pele
  91. Video:Lelaki Kena Belasah Sebab Tak Mahu Berasmara
  92. Baucer Buku Di Jual di MUDAH.my
  93. Adik pemain badmiton negara ditikam
  94. Tonton Tv Online
  95. Penempatan PTD Dalam Sistem Pengurusan di Kementerian Pelajaran? Apa Pendapat Guru-guru?
  96. Gelombang Ombak Rindu
  97. Pasukan Senior Swit.- Nurul A’in Wahida Abu Bakar | EX-IPG KKB
  98. wordless # 18 - Alhamdulillah
  99. Atlet pecut Perancis yang bakal menggegar dunia Olahraga - CHRISTOPHE LEMAITRE
  100. |video| wanita kena tikam 70 kali tak mati x18sg
  101. Video kematian Izwan Pilus di hospital
  102. Izwan Pilus Meninggal Dunia Akibat Jangkitan Kuman Dalam Paru Paru
  103. Hari Pertama Aku Di SK BANDAR BARU SUNGAI BULOH
  104. KISAH MALAM PERTAMA !
  105. Gambar Isteri Di Ranjang Bersama Lelaki Lain Punca Penceraian Hattan?
  106. Lagi Kes Dekat China, Perempuan kena Tikam Depan Orang Ramai
  107. Persediaan perkara-perkara penting sebelum posting/lapor diri
  108. Info Kesihatan : Hilangkan Tekanan Dengan Sperma untuk Wanita?
  109. Apabila Kanggaroo Masuk Pekan |Video|
  110. Baru 4 Tahun Dah Berasmara di Tempat Terbuka ... Dunia ! Dunia
  111. Gambar Ustaz Azhar Disamakan Dengan Yahudi!
  112. Video:Perempuan kena belasah dalam bilik
  113. "KEMALUAN" lelaki putus

Friday, December 31, 2010

Home » » Azam 2011 Home » » Azam 2011

18
Komen
Azam 2011


Assalamualaikum semua... Pertama kali chegu ingin bersyukur kepada ALLAH S.W.T kerana dengan izinnya chegu masih lagi mampu menyedut oksigen kurniaan ALLAH di 1st Day untuk Tahun 2011 ini. 
Seperti kamu semua juga, tahun baru azam baru betul x? Apa yang penting niat awal tahun tu penting bagi semua insan yang bergelar manusia untuk mencapai apa yang belum dikecapi pada tahun 2010. 
Chegu rasakan chegu nak teka la azam ataun impian baru orang yang selalu nak untuk tahu baru.

1: Ingin lebih baik dari yang lepas-lepas ,bukan apa ini selalu orang sebut. hari jadi ke apa ke mesti sebut benda ni punya .

2: Dapat tinggkatkan amal ibadah kita, ok latu tahun lepas 50%, tahun ni up la ke 80% pon ok.

3: Nak Kawin awal. Hahaha ni member chegu selalu azam tp x kawen lagi 5 taun dah kot tgok duk azam macm tu. Apa pon chegu doakan taun ni dia kawen leh la chegu makan nasi minyak .

4: Yang ni kira famous gakla. NAK JADI KAYA. hihihi...mcm mana nak jadi kaya, kalau bagun pagi pon pukul 12 TGH, mcm na rezeki nak masuk. Kerja malas asyik "POW" duet mak ayah ja tua bangka dah semua.hihihi..nak Kaya niaga la, janji Halal.

5. NI bagi yang play boy hihihi, nak cari awek baru. Tiap2 taun bertukar, tukar n tukar. X baek macm tu kalau x mau x yah couple bazir ja , kalau bazir duet sendiri x pa ni ." mak mai 10 nk buh minyak motor" apa benda tu. pandai2 la jimat klu nak couple juga xyah la duk nyusah Family.

6.??? sendiri tambah la dekat komen no hihihi. MAaf la ye kalau  x betol.

P/s Chegu: semua yang kita inginkan itu akan berjaya kalau ia diselangi dengan usaha yang rajin dan berdikari tanpa meyusahkan orang lain.

18 comments:

azrinrahim said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga 2011 buat kamu lg ceria..jadikanlah 2010 sebgai iktibar untuk terus maju kehdapan..incya-Allah .. semoga berjaya ya cikgu mencapai azam tersebut..heeh

chegu abbas said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat tahun barujuga azrinrahim,semoga dapat kita usaha bersamauntuk mencapai apa yang kita inginkan amin...

Sham said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

6. nak pakai inspira...heee
aniway selamat tahun baru to chegu,tak kisahlah apa pun azamnya, yang penting kita selamat dan diberkatiNya dunia akhirat...dok gitu...?

chegu abbas said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ya betul tu....asalkan kita usaha betul x???

ku izzati said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak jd lebey matured..hehehe..

chegu abbas said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baguih,,,2...lagi2,,,hihi

▪littleimie▪ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

no.1&2 tu mmg ngam sgt ler..2011 sgt indah..littleimie akan dpt org baru.. :D

diamuslima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azam ni 5 memang x leh tahan... playboy yea... hehehe... selamat tahun baru... hehehe

chegu abbas said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihihih...mintak2..semua menjadi kenyataan hhuhuhu....baek itu datangnya dari allah yang buruk tu kita betulkan jadi elok....

Miza Yusof said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chegu, tankiu tag miza dan bagi miza award :)

IMANSHAH said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alam

Buka Hati ada damai
Buka mata ada terang
Buka kasih ada sayang
Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

ikhlas :

Sahabat mayamu,
Imanshah

Reen azreen said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

reen sokong azam cekgu no.3...ahahahah tetibe tringin plak pasang azam gitu kn

chegu abbas said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hhuuuhuhu,,,semua azam tu bkan untuk chegu...chegu teka je...hihihi

Cikgu Sitiey said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mudah2an..maju lah cikgu tok ank bangsa..ngeh3

Aqila Safuan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sori for late reply cekgu !! busy sangat.

kalau saya saya mestilah yang nak no. 1 dan 2 tu ,
bila dah no.1 tu kita buat betul2 , maknanye kita akan memperbaiki semuanya : )!!

Finaz Jaafar said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

happy new year chegu !!!=)

chegu abbas said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cikgu Sitiey: amin...somoga kata2 cikgu menjadi kenyataan...
aqila safuan: xpe chegu pon sekarang ni tengah sibuk gop hiihi...
finaz jaafar: new year ujok hihihi

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buy facebook likes
get facebook likes

http://www.gpucomputing.net/?q=node/69 http://www.modmomsclub.com/content/make-treats-little-less-sweet
buy facebook likes facebook likes 1000 facebook likes
I found that Avira when tried on a pendrive used from this laptop shows virus. while McAfee doesnt detect any. could anybody tell me about the dependability on McAfee

buy facebook likes get facebook likes [url=http://1000fbfans.info]get facebook likes [/url] get facebook likes